Παπαδοπουλος Super Markets
Είδε παραγωγικούς φορείς στην Άρτα ο Στ. Καλογιάννης Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 14:49

3551176505.jpgΣτην Άρτα περιόδευσε χθες ο Σταύρος Καλογιάννης, καθώς έχει ορισθεί υπεύθυνος της Νέας Δημοκρατίας για το γειτονικό νομό, στο πλαίσιο των ευρωεκλογών.

Αρχικώς, με το Βουλευτή Άρτας κ. Γιώργο Στύλιο, επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΝΟΔΕ όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Κέφη και τα μέλη της Νομαρχιακής Άρτας, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής και για τις ευρωεκλογές. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Άρτας και παραγωγικές μονάδες του πρωτογενούς τομέα.
"Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι παρά την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, η πρωτογενής παραγωγή στον τόπο μας αποδεικνύεται ότι έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορεί να στηρίξει σημαντικό κομμάτι της ανάπτυξης. Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις που επισκεφτήκαμε έχουν εξαγωγικό προσανατολισμό, διότι βασίζονται στην ανταγωνιστικότητα και κυρίως στην ποιότητα των προϊόντων τους" είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καλογιάννης.