Παπαδοπουλος Super Markets
Σε αγώνα μέχρι την κάλπη κάλεσε ο Λ. Νάτσης Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 14:43

3039133055.jpgΤην βεβαιότητα ότι οι  Γιαννιώτισσες και οι Γιαννιώτες θα δώσουν το βράδυ της Κυριακής  ένα ισχυρό μήνυμα ανατροπής στο δήμο Ιωαννιτών, στέλνοντας την παράταξη του, «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή»  στον δεύτερο γύρο των εκλογών, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην κοινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση με την παράταξη «Ήπειρος Ανατροπής» με υποψήφια Περιφερειάρχη την Όλγα Γεροβασίλη.  Ο Λ. Νάτσης μίλησε για ένα «δυνατό αποτέλεσμα»  στον πρώτο γύρο που θα δώσει και τη νίκη στην κ. Γεροβασίλη την Κυριακή 25 Μαΐου.
«Θα πρέπει την Κυριακή το βράδυ να έχουμε ένα ισχυρό μήνυμα ανατροπής στο δήμο Ιωαννιτών», είπε ο υποψήφιος δήμαρχος και πρόσθεσε: «Νίκη στις Ευρωεκλογές, νίκη στην Περιφέρεια και στο δήμο,  από όλους μας στις 25.  Στις 26 του Μάη  πρέπει να έχουμε συνολική  ανατροπή στην Ήπειρο».
Ο Λάζαρος Νάτσης μετέφερε,  στην πολυπληθή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Du lac,  τα μηνύματα νίκης που λαμβάνει η παράταξη του και ο ίδιος όλο αυτό το διάστημα του προεκλογικού αγώνα. Ζήτησε, όμως,  να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός τα κρίσιμα τελευταία εικοσιτετράωρα.
«Προχώρα, το έχεις…»
Για τα μηνύματα νίκης που επικαλέστηκε μετέφερε, μάλιστα,  ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο κατά την προηγηθείσα περιοδεία του με υποψηφίους του συνδυασμού στην Καλούτσιανη: «Πριν από λίγο περπατώντας στην Καλούτσιανη άνοιξε το παράθυρο ένας από ένα αγροτικό και φώναξε «προχώρα το έχεις, είμαι από το Δροσοχώρι, προχώρα». Αυτό το μήνυμα παίρνουμε κάθε μέρα όταν κυκλοφορούμε στις γειτονιές, στους δρόμους, στις πλατείες, αλλά και στην περιφέρεια του δήμου. Αυτό το μήνυμα, τόνισε,  πρέπει να το κρατήσουμε ψηλά τις δυο αυτές μέρες, να μην κάνουμε καθόλου πίσω, να μην ξεχαστούμε, έχουμε απέναντι σκληρούς μηχανισμούς».
«Να είμαστε κοντά στον κόσμο»
Κάλεσε τους υποψηφίους του συνδυασμού του σε αγώνα και επαφή με τον κόσμο μέχρι την ώρα της κάλπης: «Εμείς,  είπε ο υποψήφιος δήμαρχος, πρέπει να προσέξουμε τις επόμενες δυο μέρες να είμαστε κοντά στον κόσμο, είναι τα δυο δύσκολα εικοσιτετράωρα που όλοι πιέζουν τον κόσμο να αλλάξει αυτό που έχει αποφασίσει. Δεν θα τα καταφέρουν. Παρόλα αυτά εμείς πρέπει να είμαστε εκεί, να μας βλέπουν στην πρώτη γραμμή».
Ο επικεφαλής της παράταξης  «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» μίλησε για μεγάλη αποδοχή των υποψηφίων του συνδυασμού του από την κοινωνία: «Έχουμε ένα καταπληκτικό ψηφοδέλτιο.  Όλες αυτές τις μέρες όπου πήγαμε μας είπαν όλοι, «μα έχεις κι αυτόν, έχεις αυτήν στο ψηφοδέλτιο».  Πραγματικά η συγκίνηση μου ήταν παρά πολύ μεγάλη, έχουμε ένα ψηφοδέλτιο που ακουμπάει γερά μέσα στην κοινωνία, ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει. Μαζί του  θα πρέπει να ενισχύσουμε την προσπάθεια, ώστε να καταφέρουμε το πέρασμα μας στο δεύτερο γύρο. Είναι σχεδόν εξασφαλισμένο για αυτό μην διστάσετε να μιλήσετε άλλες δυο μέρες στον κόσμο, μην κουραστείτε».
«Δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν»
Ο Λ. Νάτσης αναφέρθηκε και σε μια επίθεση που δέχτηκε από υποψήφιο αντίπαλης παράταξης, μιλώντας για πρόσωπα φαιδρά: «Πριν από λίγο υπήρξε και άλλη επίθεση, στην τηλεόραση, εναντίον μου για το τι ανατροπή θέλουμε να κάνουμε εμείς στο δήμο. Δεν χρειάζεται καν να ασχοληθούμε μαζί τους, είναι πρόσωπα φαιδρά τα γνωρίζουν όλοι και δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν».
Ο Λάζαρος Νάτσης ευχήθηκε στην υποψήφια Περιφερειάρχη  όχι απλά να περάσει στο δεύτερο γύρο, «αυτό το έχουν καταλάβει όλοι», είπε χαρακτηριστικά,  «αλλά ένα δυνατό αποτέλεσμα που θα εξασφαλίσει τη νίκη στην Περιφέρεια».
Χαρακτήρισε ως καθοριστική και για την παράταξη «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή»,  αυτή τη νίκη, επισημαίνοντας: «Γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι, ότι  για να προχωρήσουμε μπροστά χρειαζόμαστε δίπλα μας μια δικιά μας Περιφέρεια, μια Περιφέρεια που θα ανοίγει το δρόμο και στο δήμο και στους άλλους δήμους, ώστε να αλλάξουμε να κάνουμε πραγματικές ανατροπές και στην πόλη μας και σε όλη την Περιφέρεια».