Παπαδοπουλος Super Markets
Σύνθημα ανατροπής από την Όλγα Γεροβασίλη Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 14:13

3733585052.jpgΤο σύνθημα της ανατροπής στην Περιφέρεια Ηπείρου έδωσε από τα Γιάννενα η  υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου με την παράταξη «Ήπειρος Ανατροπής» Όλγα Γεροβασίλη, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.
Η Όλγα Γεροβασίλη μίλησε για απόλυτη ταύτιση της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής του κ. Καχριμάνη με την καταστροφική πολιτική που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας ιδιαίτερες αναφορές στην ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗ και στο πρόβλημα της ανεργίας.
Στη συνέχεια παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος που θα εφαρμόσει η «Ήπειρος Ανατροπής», ως νέα περιφερειακή αρχή, τονίζοντας ότι είναι το μοναδικό πρόγραμμα που έχει δημοσιοποιηθεί και είναι ανηρτημένο στο διαδίκτυο, προσβάσιμο σε όλους. Στάθηκε στη στήριξη των μικρών παραγωγικών μονάδων, στην προστασία των δημοσίων υποδομών από την ιδιωτικοποίηση και στην εξασφάλιση της βιωσιμότητας των παραγωγικών μονάδων.
Η επικεφαλής της Ήπειρος Ανατροπής έκλεισε την ομιλία της μεταφέροντας το μήνυμα νίκης που έρχεται από κάθε γωνιά της Ηπείρου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η κοινωνία έγινε κύμα και το φωνάζει. Θα το φωνάξει και η κάλπη. Βάζουμε τέλος στα σχέδιά τους, κάνουμε τον τόπο μας Ήπειρος Ανατροπής, κάνουμε μια νέα αρχή, αλλάζουμε σελίδα και φεύγουμε μπροστά.
Στις 18 Μαΐου, η Ήπειρος θα ζήσει μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές ανατροπές των τελευταίων δεκαετιών. Στις 25 Μαΐου, η Ήπειρος Ανατροπής, θα αποτελεί τη νέα πολιτική πραγματικότητα».
Την κεντρική  προεκλογική εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την επικράτηση τόσο στις Ευρωεκλογές, όσο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, νίκη που θα δρομολογήσει, όπως είπε,  πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.
Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Χρήστος Μαντάς, υποψήφιοι των δυο παρατάξεων σε Περιφέρεια και δήμο, ο Πρύτανης Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, εκπρόσωποι φορέων και, φυσικά, πολλοί Γιαννιώτες.
Στη συνέχεια, μίλησε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων Βασίλης Τσίκαρης, ο οποίος μετέφερε το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει για την παράταξη στο νομό και τόνισε την αποφασιστική δέσμευση όλων να υλοποιήσουν το πρόγραμμα της παράταξης, προκειμένου να υπάρξει ξανά ελπίδα στον τόπο μας.
Την βεβαιότητα ότι οι  Γιαννιώτισσες και οι Γιαννιώτες θα δώσουν το βράδυ της Κυριακής  ένα ισχυρό μήνυμα ανατροπής στο δήμο Ιωαννιτών, στέλνοντας την παράταξη του, «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή»  στον δεύτερο γύρο των εκλογών, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης μιλώντας στην κοινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση με την παράταξη «Ήπειρος Ανατροπής». Ο κ. Νάτσης μίλησε για ένα «δυνατό αποτέλεσμα» στον πρώτο γύρο που θα δώσει και τη νίκη στην κ. Γεροβασίλη την Κυριακή 25 Μαΐου.
«Θα πρέπει την Κυριακή το βράδυ να έχουμε ένα ισχυρό μήνυμα ανατροπής στο δήμο Ιωαννιτών», είπε ο υποψήφιος δήμαρχος και πρόσθεσε: «Νίκη στις Ευρωεκλογές, νίκη στην Περιφέρεια και στο δήμο,  από όλους μας στις 25.  Στις 26 του Μάη  πρέπει να έχουμε συνολική  ανατροπή στην Ήπειρο».
Ο Λάζαρος Νάτσης μετέφερε,  στην πολυπληθή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Du lac,  τα μηνύματα νίκης που λαμβάνει η παράταξη του και ο ίδιος όλο αυτό το διάστημα του προεκλογικού αγώνα. Ζήτησε, όμως,  να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός τα κρίσιμα τελευταία εικοσιτετράωρα.
*Με την προεκλογική ομιλία της υπ. Περιφερειάρχη Όλγας Γεροβασίλη απόψε, Παρασκευή 16/5, στις 8:30 το βράδυ στην πλατεία Κακαβά στην Άρτα, κορυφώνεται σήμερα η προεκλογική εκστρατεία της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής" για τον α' γύρο των Περιφερειακών Εκλογών στην Ήπειρο.
2260789075.jpg1650992525.jpg