Παπαδοπουλος Super Markets
Μια Ελληνίδα τσιγγάνα με "Το Ποτάμι" Εκτύπωση E-mail
Σύνταξη: Αποστόλης Τζελέτας   
Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 13:05

32730563.jpgΜε όπλο της τον αγώνα για τα δικαιώματα των τσιγγάνων και την συμμετοχή της σε πολλές εθελοντικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις που βοηθούν κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες, η Μαρία Δημητρίου, η Ελληνίδα τσιγγάνα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στις ευρωεκλογές της επόμενης Κυριακής με «Το Ποτάμι».
Έχοντας ζήσει και εργαστεί στο παρελθόν για μικρό διάστημα στα Γιάννενα, η κα. Δημητρίου βρέθηκε ξανά για λίγες ώρες στην πόλη και είχε επαφές με πολίτες, επικεντρώνοντας στη Νέα Ζωή, εκεί όπου είχε συμβάλει πριν χρόνια στη δημιουργία ενός μικρού μουσικού εργαστηρίου.
Η κα. Δημητρίου μίλησε για τη σημασία της συμμετοχής σε αυτή την εκλογική διαδικασία και ζήτησε ψήφο στο «Ποτάμι», αλλά και προσωπικά. «Αρχικά ο κόσμος πρέπει να πάει να ψηφίσει και στη συνέχεια να ψηφίσει σωστά, βλέποντας τι έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και το αύριο. Δεν είμαι χθεσινή. Έχω έργο να επιδείξω πριν ασχοληθώ με την πολιτική. Είμαστε ένα κίνημα με θέσεις και απόψεις, και ευελπιστούμε να γίνουμε και κόμμα», τόνισε μεταξύ άλλων.