Παπαδοπουλος Super Markets
Ο Μιχάλης Νάτσης Συντονιστής Διεύρυνσης και Οργάνωσης Συνεδρίου των Οριζόντων Ηπείρου Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2019 14:06
4097296315.jpgΗ οργάνωση της δομής των Οριζόντων Ηπείρου συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς για τη διαμόρφωση του «σχήματος», που  θα διεκδικήσει την Περιφέρεια του 2023. 
Κομβικής σημασίας για την ανάδειξη οργάνων αποτελεί η συγκέντρωση μελών που έχει ξεκινήσει μέσω της πλατφόρμας (https://bit.ly/2ImHZZY) και το εσωτερικό συνέδριο που έχει προσδιοριστεί βάση καταστατικού. 
Ως εκ τούτου, σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι την θέση του Συντονιστή Διεύρυνσης και Οργάνωσης Συνεδρίου αναλαμβάνει ο Μιχάλης Νάτσης. 
Ο Μιχάλης Νάτσης είναι εκπαιδευτικός από τα Ιωάννινα.
Η δήλωση του Σπύρου Ριζόπουλου:
«Γνωρίζω τον Μιχάλη εδώ και 30 χρόνια, ένας αφοσιωμένος εκπαιδευτικός, πολιτικοποιημένος, με άποψη και αγωνία για τον τόπο του. Όλα αυτά ήταν αρκετά για να του κάνω την πρόταση να γίνει μέλος της μεγάλης οικογένειας των Οριζόντων Ηπείρου. Μιχάλη καλωσόρισες».
Ακολουθεί η δήλωση του Μιχάλη Νάτση:
«Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα να εντάσσομαι πλέον ενεργά στου Ορίζοντες Ηπείρου . Από τη θέση του Συντονιστή Διεύρυνσης και Συνεδρίου θα προσπαθήσω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του επικεφαλής της παράταξης.  Η  Ήπειρος πρέπει να γίνει πρώτη γιατί ‘’ΓΙΝΕΤΑΙ’’».