Παπαδοπουλος Super Markets
Υπερτονίζει τον αυτοδιοικητικό της χαρακτήρα η «Ενότητα Πολιτών» Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 11:53

1109957021.jpgΚάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές της Κυριακής και υπερψήφισης της «Ενότητας Πολιτών - Νέα Γιάννενα - Κοινωνία Πολιτών» απηύθυνε ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης Μανώλης Καπελίδης, λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου.
«Η ψήφος είναι η δύναμη του πολίτη», τόνισε χαρακτηριστικά και υπερθεμάτισε υπέρ της ανεξαρτησίας της παράταξης, λέγοντας πως «πρωταρχικό της μέλημα είναι η τοπική αυτοδιοίκηση μακριά από τους κάθε είδους κυβερνητικούς, αλλά  και κομματικούς εναγκαλισμούς, μακριά από  τη λογική που το βράδυ της Κυριακής θα χρωματίζει την πόλη μας με τα γαλάζιο, το κεραμιδί, το πράσινο, το ροζ, ή όποιο άλλο χρώμα  επέλεξαν τα κόμματα για να δείξουν τη δύναμή τους.
«Η Ενότητα Πολιτών  Νέα Γιάννενα - Κοινωνία Πολιτών,  δεν αποτελεί το μακρύ χέρι κομματικών επιλογών. Η παράταξή μας και ο επικεφαλής της, δεν πήρε χρίσμα από καμία κυβέρνηση, από κανένα πρωθυπουργό, από κανένα βουλευτικό γραφείο, από καμία Νομαρχιακή Επιτροπή. Η παράταξή μας αποτελεί μία πρωτοπόρα  για τα ελληνικά δεδομένα δημοκρατική και προοδευτική αυτοδιοικητική προσπάθεια που άρχισε το 2010 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα», είπε ο κ. Καπελίδης και συνέχισε: «Οι υποψήφιοί της Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα και της Κοινωνίας Πολιτών, δεν είναι επαγγελματίες της πολιτικής. Είναι άνθρωποι του δήμου και  της πόλης μας. Είναι άνθρωποι, με συμμετοχή, με αγώνες και προσφορά πολλών δεκαετιών, αλλά και νέοι επιστήμονες, επαγγελματίες, εργαζόμενοι.
Τα πρόσωπα του ψηφοδελτίου μας, διαθέτουν την πείρα αλλά και την ανανέωση. Οι υποψήφιοι της παράταξης είναι ενεργοί πολίτες, με γνώση, θέσεις, απόψεις και οράματα». 
Ο κ. Καπελίδης κάλεσε όλους τους συνδημότες να συμβάλλουν σε αυτή τη μεγάλη και πρωτοπόρα προσπάθεια και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην παράταξη της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας», χωρίς όμως να την κατονομάσει.
«Δώστε με την ψήφο σας τη δύναμη που χρειάζεται  για να μη πέσει ο δήμος ως λεία, στα χέρια ανθρώπων από το μακρινό παρελθόν. Με θέσεις και απόψεις από το παρελθόν.  Ένα παρελθόν ψευδεπίγραφων υποσχέσεων, σπατάλης και ασυδοσίας,  που το ζήσαμε. Ένα παρελθόν που συνέβαλε και αυτό τα μέγιστα στην κατάντια της χώρας μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα – Κοινωνία Πολιτών» και πρόσθεσε: «Γυρίζουμε την πλάτη στο παρελθόν. Γυρίζουμε την πλάτη, σε αυτούς που έχουν γυρίσει την πλάτη τους στο μέλλον μας. Κοιτάζουμε μπροστά. Το μέλλον ανήκει στους ανθρώπους του αύριο και  όχι στους ανθρώπους του παρελθόντος. Δώστε με την ψήφο σας τη δύναμη και τη νίκη στην τοπική αυτοδιοίκηση, στην παράταξη Ενότητα Πολιτών – νέα Γιάννενα – Κοινωνία Πολιτών».
Κλείνοντας ο κ. Καπελίδης κάλεσε όλους τους πολίτες στην αποψινή ομιλία του Θωμά Μπέγκα. Η ομιλία θα ξεκινήσει στις  8.30 το βράδυ στον πεζόδρομο της Γρηγορίου Σακκά, ενώ την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος.