Παπαδοπουλος Super Markets
Προεκλογικά... μαχαίρια στο παρά πέντε. Απάντηση "Ενότητας" σε Ν. Γκόντα Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 10:56

3484254437.jpgΕντείνεται στο... παρά πέντε των εκλογών η μάχη στο Δήμο Ιωαννιτών, με την "Ενότητα Πολιτών" να κάνει σήμερα επίθεση στην "Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία" και στο Νίκο Γκόντα, με αφορμή τη χθεσινή κεντρική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου (αναλυτικά εδώ). "Το μέλλον του Δήμου, δεν χωρά εξουθενωμένους πρωταγωνιστές του χθες. Τους γνωρίσαμε καλά τους πληρώνουμε ακόμα" αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

Και συνεχίζει η "Ενότητα": "Χθες στην ομιλία του ο κ. Γκόντας μας είπε ότι αναγνωρίζει τα λάθη του και θα τα αλλάξει όλα.
Τι αναγνωρίζει; Τι θα αλλάξει; Τα 43 εκατομμύρια € δάνεια που «κληρονόμησε» στους πολίτες; τα 25 εκατομμύρια € απλήρωτες υποχρεώσεις προς συμπολίτες μας; τα 2 εκατομμύρια ευρώ € απλήρωτες εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία; την απερίγραπτη σπατάλη από τα νομικά πρόσωπα του Δήμου; Μόνο η ΑΔΕΙ κληροδοτεί στο δήμο 25 εκατ. € ζημιές. Αναγνωρίζει τη μηδενική απορρόφηση στο ΕΣΠΑ; Την ανύπαρκτη κοινωνική πολιτική της θητείας του; Αναγνωρίζει τις κακόγουστες φιέστες στον τομέα του πολιτισμού που κόστιζαν χιλιάδες ευρώ στους Γιαννιώτες; Την παντελή έλλειψη πολιτικών στον τομέα του περιβάλλοντος και της ορθολογικής διαχείρισης των απορριμμάτων;
".