Παπαδοπουλος Super Markets
Ξεκίνησε να λειτουργεί το νέο Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών του Διεθνούς Αεροδρομίου Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2019 18:08
1618377880.jpgΗ περαιτέρω αναβάθμιση του αερολιμένα Ιωαννίνων συνεχίζεται, καθώς στο χώρο του λειτουργεί πλέον Γραφείο Πληροφοριών, που επιμελείται η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, με σκοπό την πληρέστερη τουριστική ενημέρωση των επιβατών που ταξιδεύουν στην Ήπειρο. 
Η ιδέα λειτουργίας ενός Γραφείου Πληροφοριώνξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλονταν για την ανάπτυξη του αεροδρομίου, ο τότε πρόεδρος μαςκ.Κωνσταντίνος Βλάχοςκαι ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και ανάπτυξηςκ.Γιώργος Τάσσος, έκαναν αίτηση στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, για να μας δοθεί αυτός ο χώρος.
Τέσσερα χρόνια μετά, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του νέου αερολιμένα, το εγχείρημα αυτό υλοποιείται,χάρηστις προσπάθειες του αερολιμενάρχη Ιωαννίνων κ.ΒασίληΜητσιμάρη καθώς και στιςχορηγίες πολλών εταιριών, τις οποίες και ευχαριστούμε.
Το γραφείο στεγάζεται στονέο χώρο αφίξεων, και λειτουργεί καθημερινά πρωί και απόγευμα, παρέχοντας πλούσιο τουριστικό υλικό και χάρτες της Ηπείρου, καθώς και πληροφοριακό υλικό για τα μουσεία και την γαστρονομία της περιοχής μας.
Στον χώρο έχει εγκατασταθεί και μια οθόνη touchscreen, γιατην καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.
Το γραφείο πληροφοριών λειτουργεί σε συνεργασία με τον αερολιμένα Ιωαννίνων,την Περιφέρεια Ηπείρου,τους δήμους του Νομούκαι την Ελληνική αστυνομία. 
Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ο διεθνής αερολιμένας Ιωαννίνων πέτυχε για το πρώτο επτάμηνο του 2019την μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση επιβατών, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα αεροδρόμια της χώρας.
Τέλος, σαν Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνωνθέλουμε να καλέσουμε όλα τα τουριστικά γραφείατα οποία συνεργάζονται με αεροπορικές εταιρίες να επισκεπτούν το νέο διεθνές αεροδρόμιο Ιωαννίνων, για να ενημερωθούν από την διοίκηση, για τις δυνατότητες συνεργασίας και ανάπτυξης νέων δρομολογίων για το 2020.