Παπαδοπουλος Super Markets
Α. Ασημακοπούλου: «Ο κ. Τσίπρας φτιάχνει αφηγήματα για να εξαπατήσει τους Έλληνες. Η πραγματικότητα φωτίζει το μέγεθος της αποτυχίας του.» Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 09 Νοέμβριος 2018 13:38

2882660402.jpg«Εσείς πρέπει να νιώθετε αμηχανία, γιατί απείχατε κατά την έναρξη εφαρμογής τους και γιατί καθυστερήσατε επί 4 χρόνια την ολοκλήρωσή τους» ήταν η απάντηση της Βουλευτή Β’ Αθηνών και Τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κα Ασημακοπούλου στην δήλωση του Πρωθυπουργό στη σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλήςγια την  επιστροφή των αναδρομικών των ειδικών μισθολογίων.

Στην επίθεση του Πρωθυπουργού προς την Αξιωματική Αντιπολίτευση, ότι χαρακτηρίζεται από έλλειμμα αφηγήματος, η κα Ασημακοπούλου ανταπάντησε ασκώντας δριμεία κριτική στα διαφορετικά κατά διαστήματα«αφηγήματα» του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία πάντοτε προσκρούουν και ακυρώνονται από τηνπραγματικότητα.

Σχολιάζοντας τη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ η κα Ασημακοπούλου είπε καυστικά, ότι όσον αφορά στο πρώτο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα σκίσει το μνημόνιο,που οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και στοίχισε 100δις ευρώ ο Πρωθυπουργός είπε, πως είχε αυταπάτες. Για το δεύτερο αφήγημα, που ήταν το «παράλληλο πρόγραμμα», οι υποσχέσεις του μετατράπηκαν σε εφιάλτη με την υλοποίηση του πιο σκληρού μνημονίου αποτέλεσμα του οποίου στην πραγματικότητα ήταν το Υπερταμείο, με τη δημόσια περιουσία που υποθηκεύτηκε για 100 χρόνια, με τημείωση του ΕΚΑΣ, με την επιβολή νέων φόρων και νέων περικοπών στις συντάξεις. Ενώ για το νέο αφήγημα του Πρωθυπουργού σχολίασε:«Δεν είναι τίποτα άλλο παρά προεκλογικές εξαγγελίες. Αυτά θα ακούμε τώρα, ότι δήθεν επειδή βγήκε από το μνημόνιο μοιράζει χρήματα. Μαζί φυσικά με το δόγμα Πολάκη.Ψέματα προς τους πολίτες και λάσπη προς τους πολιτικούς αντιπάλους». Η πραγματικότητα όμως τόνισε η κα Ασημακοπούλουείναι η γενιά των 360 ευρώ,οι ελαστικές μορφές εργασίας και η φορολογική επιδρομή.

Τέλος έκλεισε την ομιλία της λέγοντας , ότι: «Ακούγοντας τον Πρωθυπουργό δεν νιώθω αμηχανία, αλλά απορία, πως εγκλωβισμένος στο Μαξίμουδεν αισθάνεται την οργή που νιώθει ο κόσμος για το θράσος, την υποκρισία και τον κυνισμό της Κυβέρνησης»και σημείωσε: «Θα σας απαντήσει ο λαός στις κάλπες».

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=e-fyDSTzqGo&feature=youtu.be