Παπαδοπουλος Super Markets
Η κρίση έπληξε και τον τζόγο Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 24 Μάρτιος 2014 22:55

1183940038.jpgΗ οικονομική κρίση δεν θα μπορούσε να αφήσει ανέπαφο τον τζόγο, καθώς ο κόσμος πλέον τζογάρει στα τυχερά παιχνίδια με μέτρο. Σημαντικά μειωμένοι είναι οι τζίροι που καταγράφονται και στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στα Γιάννενα, διαψεύδοντας το μύθο, ότι ο τζόγος ανθεί σε περιόδους κρίσης.
Οι κυνηγοί της τύχης συναθροίζονται κυρίως απογευματινές ώρες στα πρακτορεία. Άλλοι με έναν καφέ στο χέρι, άλλοι με το δελτίο, άλλοι φορώντας γυαλιά και κάνοντας υπολογισμούς. Όλοι τους κυνηγούν την εύνοια της θεάς Τύχης, Μπορεί η να αποτελεί όνειρο για πολλούς Έλληνες, όμως πλέον το ποντάρισμα γίνεται με μέτρο.
Τα μεγάλα τραπέζια που φιλοξενούν τα μαγικά δελτία και στυλό, που περιμένουν να γράψουν τους μαγικούς αριθμούς αυτές τις ημέρες, είναι γεμάτα. Οι περισσότεροι πελάτες των πρακτορείων επιλέγουν το «Στοίχημα», ενώ ψηλά στις προτιμήσεις βρίσκεται και το ΚΙΝΟ. Τα υπόλοιπα παιχνίδια του ΟΠΑΠ καταγράφουν μικρότερους τζίρους, με το ΛΟΤΤΟ και το ΤΖΟΚΕΡ να προσελκύουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον κάθε φορά που υπάρχει τζακ ποτ.