Παπαδοπουλος Super Markets
Εκδήλωση του ΝΑΡ την Παρασκευή Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 18:22

1269563760.jpgΕκδήλωση με θέμα «Πόσο αναγκαίο είναι σήμερα ένα σύγχρονο πρόγραμμα και κόμμα κομμουνιστικής απελευθέρωσης;» θα γίνει την Παρασκευή 5 Φλεβάρη στις 7.00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων με ομιλητής τον Μιχάλη Ρίζος, μέλος γραφείου Π.Ε. ΝΑΡ.
To Νέο Αριστερό Ρεύμα έχει ξεκινήσει από το τέλος του προηγούμενου έτους, τον κύκλο διαλόγου επάνω στην πρόσκληση - πρότασή του σχετικά με τη σημερινή αναγκαιότητα ενός σύγχρονου προγράμματος και κόμματος κομμουνιστικής απελευθέρωσης.
Η πρόσκληση για διάλογο και συσπείρωση δυνάμεων για την επαναστατική τακτική και στρατηγική που απαιτεί η εποχή, γίνεται στη συγκυρία της μεγαλύτερης κρίσης του καπιταλισμού που προσπαθεί να «δραπετεύσει» επαναφέροντας την εργατική τάξη σε συνθήκες εκμετάλλευσης πρωτόγνωρες για το σημερινό άνθρωπο.
Η εκδήλωση των Γιαννίνων προστίθεται στη σειρά εκδηλώσεων και συσκέψεων, ανά περιοχές και κλάδους, φιλοδοξώντας να γίνει αυτή η πρόταση αντικείμενο συζήτησης, διαλόγου και προβληματισμού ευρύτερων αγωνιστών του εργατικού, λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος και της μαχόμενης αριστεράς.