Παπαδοπουλος Super Markets
61 αθλητές του Ν.Ο.Ι. βραβεύτηκαν από το Δήμο Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 24 Μάρτιος 2014 11:17

744729254.jpgΜε την επίσημη βράβευση από το Δήμο Ιωαννιτών των αθλητών του που διακρίθηκαν πέρυσι σε Παγκόσμιους, Βαλκανικούς αγώνες και φυσικά στο Πανελλήνιο

 

Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, έκλεισε και τυπικά για το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων μία ακόμη χρονιά μεγάλων επιτυχιών. Στην φετινή ετήσια εκδήλωση του Δήμου, στο Πνευματικό Κέντρο, βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες του 2013 συνολικά 61 κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. όλων των κατηγοριών, οι περισσότεροι για μία ακόμη φορά από κάθε άλλο σωματείο ερασιτεχνικού αθλητισμού στα Γιάννενα!

Μαζί με τους αθλητές τιμήθηκαν οι έξι προπονητές τους, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στις αγωνιστικές επιτυχίες του 2013, χάρη στις οποίες ο Ν.Ο.Ι. αναδείχθηκε ξανά Πρωταθλητής και Πολυνίκης Ελλάδος. Πρόκειται για τους Θύμιο Βλάχο (επικεφαλής τεχνικό), Δημήτρη Δερέκα, Θωμά Βαρδάκα, Ευγενία Μουτσίκα, Φώτη Λιόντο και Βασίλη Ευθυμίου. Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος έκανε ειδική αναφορά στο Ν.Ο.Ι. προαναγγέλλοντας μάλιστα την διοργάνωση ειδικής εκδήλωσης με αφορμή την συμπλήρωση φέτος 60 χρόνων από την ίδρυση του σωματείου!

Ιδιαίτερα σημαντική

"Η φετινή επετειακή χρονιά του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων αναμένεται ότι θα είναι ιδιαίτερα σημαντική και αγωνιστικά" τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Ήδη ο Ν.Ο.Ι. προετοιμάζεται εντατικά ενόψει της πρώτης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τέλη Απριλίου στο Σχινιά, ενώ ένας μεγάλος αριθμός αθλητών του διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών προπονείται αυτή την περίοδο με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας ενόψει διεθνών αγώνων.