Παπαδοπουλος Super Markets
ΥΗΣ Πουρναρίου - Αίτημα για συζήτηση στο Περιφερειακό Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 21 Μάρτιος 2014 22:38

229418614.jpgΝα συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα της πώλησης του φράγματος Πουρναρίου 1 και 2, ζητούν με αίτησή τους οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κώστας Κωτσαντής και Βασίλης Ζιώβας.
«Η ιδιωτικοποίηση των δικτύων μεταφοράς και ο τεμαχισμός του ομίλου της ΔΕΗ ΑΕ αποτελούν δύο νέους κρίκους στη μακριά αλυσίδα των αντιλαϊκών μέτρων προώθησης της «απελευθέρωσης» του τομέα ηλεκτρικής ενέργειας, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του κεφαλαίου και της ΕΕ, που αποδέχονται όλα τα κόμματα του ευρωμονόδρομου.
Αυτός ο δρόμος οδηγεί σε επιδείνωση της κατάστασης για τη λαϊκή κατανάλωση, για τους εργαζόμενους του κλάδου, καθώς και για την αξιοποίηση των εγχώριων πηγών ενέργειας.
Η  Λαϊκή Συσπείρωση πιστεύει ότι ο αγώνας ενάντια στην «απελευθέρωση», για αποδέσμευση απʼ την ΕΕ, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων στην ενέργεια και στο σύνολο της οικονομίας, είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να αναχαιτίσει την αντιλαϊκή επίθεση και να κατοχυρώσει την ενέργεια ως κοινωνικό αγαθό», αναφέρουν στο αίτημά τους προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου.