Παπαδοπουλος Super Markets
Κινήσεις διεύρυνσης για την παράταξη Γ. Ζάψα Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 21 Μάρτιος 2014 15:50

2405628097.jpgΚαθημερινές είναι οι διεργασίες στην ενοποιημένη παράταξη (προήλθε απο τη συμφωνία των παρατάξεων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ) υπό τον Γ. Ζάψα στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της μέχρι τέλος του μήνα θα είναι έτοιμο το ψηφοδέλτιο και το σήμα. "Ειμαστε σε καλο σταδιο, κάνουμε συναντήσεις σε όλη την περιφέρεια" είπε στο ΒΗΜΑ 90,1 και στη Βίλιαν Στασινού και εκτίμησε πως οι εκλογές δεν άρχισαν ακόμη και πως πλέον ο κόσμος έχει άλλα κριτήρια με τα οποία ψηφίζει.

 

Οι συνεργασίες...

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η παράταξη βρίσκεται κοντά στην συνεργασία και με άλλες πολιτικές δυνάμεις, με σκοπό να διευρύνει την ιδεολογική, αλλά και εκλογική της επιρροή. Ετσι, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως στην παράταξη θα προσχωρήσουν στελέχη της "Δράση", με πρώτο τον υποψήφιο βουλευτή στις εκλογές του 2012 και Κονιτσιώτη στην καταγωγή Θύμιο Κυρτζόγλου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες. Επίσης, ο κ. Ζάψας και η παράταξή του είναι κοντά σε συμφωνία και με ένα μέρος των Οικολόγων. Περισσότερες πληροφορίες, όμως, για το συγκεκριμένο ...φλερτ θα υπάρξουν ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η πρόταση συνεργασίας...

Τέλος, υπενθυμίζεται πως ο κ. Ζάψας μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΒΗΜΑ 90,1 εμφανίστηκε βέβαιος, οτι θα περάσει στο β΄γύρο των εκλογών και έκανε πρόταση συνεργασίας στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη. "Μπορούμε να κάνουμε μέτωπο στο β' γύρο; Θέλουμε να αλλάξει ένα αυτοδιοικητικό καθεστώς στην  Περιφέρεια Ηπείρου; Ιδού η Ρόδος ιδού και το Πήδημα" είπε και σημείωσε οτι θα συνδράμει και σε περίπτωση που δεν περάσει η παράταξή του στο β' γύρο (αναλυτικά εδώ), πετώντας ουσιαστικά το μπαλάκι στην κ. Γεροβασίλη (για το τι είπε στη ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ η κ. Γεροβασίλη σχετικά με την συνεργασία αυτή εδώ).