Παπαδοπουλος Super Markets
Δήμος Ζηρού – Πολιτική εκδήλωση από την Λαϊκή Συσπείρωση Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 21 Μάρτιος 2014 08:30

2788737803.jpgΑνοικτή πολιτική συγκέντρωση – συζήτηση για τη μάχη των Ευρωεκλογών, των Περιφερειακών και των Δημοτικών εκλογών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Μάρτη στο δημαρχείο Ζηρού, στη Φιλιππιάδα. Ομιλητές στη συγκέντρωση ήταν η υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου Όλυ Τσουμάνη Όλυ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζηρού Μενέλαος Γείτονας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ζηρού με τη Λαϊκή Συσπείρωση Πέτρος Τσεκούρας Πέτρος.
Παρουσιάστηκαν οι θέσεις του ΚΚΕ ενόψει της επικείμενης εκλογικής μάχης του Μαΐου. Οι ομιλητές τόνισαν ότι το ΚΚΕ δίνει ενιαία την τριπλή εκλογική μάχη (για το Ευρωκοινοβούλιο, τις Περιφέρειες και τους Δήμους), γιατί ενιαία είναι απέναντι στην εργατική τάξη η επίθεση από την κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα κόμματα, τους περιφερειάρχες και τους δημάρχους του ευρωμονόδρομου και από την πλουτοκρατία.
Κάλεσαν τους παρευρισκόμενους, τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής να στηρίξουν μαζικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις εκλογές του Μαΐου. Να συστρατευθούν με το ΚΚΕ για να υπάρξει ισχυρή εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση στην Ευρωβουλή, στις Περιφέρειες και στους Δήμους, για να υπάρξει δυνατή φωνή αντίστασης και αντίδρασης κόντρα σε όλες τις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές.