Παπαδοπουλος Super Markets
Παρέμβαση Μπάρκα για την Αγορά Αγροτών Πρέβεζας Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 20 Μάρτιος 2014 19:26

2808500438.jpgΤα προβλήματα στην λειτουργία της Αγοράς Αγροτών στην Πρέβεζα λόγω της μη έκδοσης Κοινής Υπουργικής Απόφασης, με την οποία καθορίζονται λεπτομέρειες για τα αρμόδια όργανα, τα δικαιολογητικά, την τηρούμενη διαδικασία, την έναρξη λειτουργίας, τα ειδικά θέματα ως προς τους κανόνες λειτουργίας, θέτει ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξη και Τροφίμων.
Όπως αναφέρει ο Κ. Μπάρκας, το εγχείρημα των Αγορών Αγροτών παραμένει μετέωρο και είναι ενδεικτικό πως το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, μετά από εισαγγελική εντολή λόγω καταγγελίας του Συλλόγου Οπωροπωλών, η Αγορά δεν λειτούργησε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξη και Τροφίμων να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση της ΚΥΑ και την επίλυση των προβλημάτων. Επίσης καλεί το σύνολο του κόσμου της αγροτιάς για την διαμόρφωση ενιαίου κοινού μετώπου για την προάσπιση των δικαίων αιτημάτων του αγώνα τους.
«Βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου η συσπείρωση όλων των δυνάμεων είναι απαραίτητη για την επίτευξη υλικών νικών που θα βελτιώνουν τις συνθήκες ζωής και εργασίας και θα δείχνουν ένα διαφορετικό μοντέλου που θα αναδιοργανώνει τον νευραλγικό πρωτογενή τομέα της Ελληνικής οικονομίας», δηλώνει ο Κ. Μπάρκας και προαναγγέλλει την κατάθεση ερώτησης προς τον Υπουργό στην οποία θα του ζητά να δεσμευτεί για το πότε ακριβώς θα προβεί στην έκδοση της ΚΥΑ.