Παπαδοπουλος Super Markets
Βόλεϊ – Βήμα παραμονής για τον Ηρακλή Εκτύπωση E-mail
Σύνταξη: Αποστόλης Τζελέτας   
Κυριακή, 16 Μάρτιος 2014 21:34

1440965784.jpgΒαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ηρακλής Ιωαννίνων με τη νίκη του με 3-1 σετ επί της Νέας Γενιάς Ασβεστοχωρίου, κάνοντας παράλληλα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην Α2 εθνική

κατηγορία. Με τη νίκη αυτή προσπέρασε όχι μόνο τα Γρεβενά, που κέρδισαν το Σάββατο τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, αλλά και τον Επίκουρο που είχε ρεπό και με τον οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα.
Η ομάδα του Κώστα Ζιώγου ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη χωρίς την απώλεια σετ, καθώς με εξαίρεση το πρώτο που οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο, στη συνέχεια είχε ένα σταθερό προβάδισμα. Στο τρίτο, όμως, κατόρθωσε, αν και είχε δημιουργήσει διαφορά επτά πόντων, να ηττηθεί λόγω χαλάρωσης και διαδοχικών λαθών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό η γιαννιώτικη ομάδα αγωνίστηκε σχεδόν πλήρης, έστω κι αν οι διεθνείς Χαρά Παπαδοπούλου και Αλεξάνδρα Χαμπηλομάτη πρόσφεραν βοήθειες ως αλλαγές, καθώς λόγω υποχρεώσεων στο σχολείο δε συμμετέχουν στις προπονήσεις.
Τα σετ: 25-22, 25-17, 23-25 και 25-20
Ηρακλής Ιωαννίνων (Κ. Ζιώγος): Παπάζογλου, Μπράγια, Ασημακίδου, Χατζηγιαννάκου, Παπακωνσταντίνου, Καλύβα, Αδάμου (λ), Δασκάλου, Φασούλη, Παπαδοπούλου, Χαμπηλομάτη, Λέρα (λ).
Ο ΑΓΣΙ, όπως προαναφέρθηκε, δεν τα κατάφερε στα Γρεβενά απέναντι στον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο, ο οποίος επικράτησε με 3-0 σετ. Η ομάδα του Βαγγέλη Ζαρκαλή πάλεψε στο δεύτερο σετ, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, γεγονός που ενδεχομένως να έδινε άλλη τροπή στο παιχνίδι.
Τα σετ: 25-14, 26-24, 25-21
ΑΓΣΙ (Β. Ζαρκαλής): Μπόζιου, Τσελίκη, Καραφουλίδου, Λάγκα, Αθανασοπούλου, Παππά/ Γιώτη (λ), Τσαβδάρη, Χαρατζοπούλου.

Με 3-0 σετ επικράτησε η ΦΕ Ιωαννίνων της ΓΕ Μεσολογγίου σε παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΣΠΕΔΕ. Ο αγώνας ήταν βαθμολογικά αδιάφορος, καθώς τον τίτλο και την άνοδο είχε κατακτήσει ήδη ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας. Με τη νίκη αυτή η ΦΕΙ κατέλαβε τη 2η θέση.
Τα σετ: 25-21, 25-21 και 25-19.
Φ.Ε.Ιωαννίνων: (Δ. Καλογήρου) Κόντου, Κύρλα, Μάστορα, Χριστοδούλου Κ., Τάσση Μ., Τάσση Α., Βερύκιου (λ), Τσουβέλη, Χριστοδούλου Μ., Νούγια, Δριγκοπούλου, Εμμανουήλ.