Παπαδοπουλος Super Markets
Ασφαλτοστρώσεις και συντηρήσεις υποδομών στο Δήμο Ιωαννιτών Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2015 11:47

2412289486.jpgΕργασίες ασφαλτοστρώσεων και συντηρήσεων υποδομών βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Ιωαννιτών και εξ αυτού του γεγονότος είναι αναγκαίες ορισμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την υλοποίηση των έργων.
Έτσι στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ», αποφασίστηκε η  απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων, πλην εκτάκτων αναγκών, των οδών Πατριάρχου Ευαγγελίδη, Διονυσίου Φιλοσόφου και Λεωφόρου Καραμανλή(έμπροσθεν Πλατείας Μαβίλη) από τη Δευτέρα 8 έως και την Τέταρτη 17 Ιουνίου, ημέρες κατά τις οποίες θα πραγματοποιούνται εργασίες.
Επίσης στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες στην οδό Ψαρρών στη Βρυσούλα  Ιωαννίνων.
Γι’ αυτό το λόγο αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων, πλην εκτάκτων αναγκών, της οδού Ψαρρών στη Βρυσούλα Ιωαννίνων από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου έως και το πέρας των εργασιών, ημέρες κατά τις οποίες θα πραγματοποιούνται εργασίες.
Σε όλους τους προαναφερόμενους δρόμους, τόσο η απαγόρευση της κυκλοφορίας  όσο και η εκτροπή της θα γίνει με την κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση. Τέλος η κίνηση των πεζών θα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή μέσω εργοταξιακής σήμανσης όπου απαιτείται.     
Μετά το πέρας των εργασιών οι οδοί θα  τεθούν ξανά σε κυκλοφορία.