Παπαδοπουλος Super Markets
Τρία χρόνια χωρίς δημοπράτηση το αποχετευτικό Παραμυθιάς Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 04 Μάρτιος 2014 17:37

470118194.jpgΤην παρέμβαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη για επίσπευση των απαιτούμενων διαδικασιών και ενεργειών δημοπράτησης και εκτέλεσης του αποχετευτικού δικτύου Παραμυθιάς, ζήτησε η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη.
Τρία ολόκληρα χρόνια μετά την ένταξή του στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2007- 2013» και την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σουλίου και της τότε Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσπρωτίας, το έργο καρκινοβατεί και δημιουργεί αλυσιδωτά προβλήματα σε μια σειρά άλλα έργα.
«Πολλές μαμές, στραβό παιδί», ανέφερε σε δηλώσεις της η κα Μπραΐμη και ζήτησε άμεση επίλυση των προβλημάτων και ζητημάτων που καθυστερούν την εκτέλεση του έργου.
«Έπρεπε το έργο να έχει δημοπρατηθεί εδώ και πολύ καιρό. Δια πυρός και σιδήρου το διασώσαμε, αλλά μια σειρά από γραφειοκρατικά ζητήματα, μας δημιουργούν και πάλι προβλήματα. Η καθυστέρηση δημιουργεί μια κατάσταση ντόμινο στην Παραμυθιά, καθώς έχουμε εξασφαλίσει  κονδύλια από το ΕΣΠΑ για υδρεύσεις και πεζοδρόμια, αλλά δε μπορούμε να προχωρήσουμε. Είναι άδικο για την περιοχή της Παραμυθιάς», τόνισε η κα. Μπραΐμη, αποφεύγοντας ωστόσο να αποδώσει συγκεκριμένες ευθύνες.