Παπαδοπουλος Super Markets
Eναέρια ρίψη δολωμάτων κατά της λύσσας

Eναέρια ρίψη δολωμάτων κατά της λύσσας

Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνονται τα εξής: Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος της «εναέριας ρίψης –…

Περισσότερα...
Λήψη δειγμάτων για τον Κορωνοϊό από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στα Παραρτήματα του Κ.Κ.Π.Π.Η

Λήψη δειγμάτων για τον Κορωνοϊό από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στα Παραρτήματα του Κ.Κ.Π.Π.Η

Η Διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και την…

Περισσότερα...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Προς δημοπράτηση η αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου
Τρίτη, 05 Μάιος 2020 14:05
Περισσότερα...Τους όρους διακήρυξης για την δημοπράτηση του έργου αναβάθμισης του δικτύου εμπορικών οδών στο ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων ενέκρινε κατά την σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.
 
Επαναλειτουργία των σχολικών κυλικείων ζητά το Επιμελητήριο Ιωαννίνων
Τρίτη, 05 Μάιος 2020 13:54
Περισσότερα...Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων απέστειλε σε μια σειρά Υπουργείων επιστολή για την Επαναλειτουργία των σχολικών κυλικείων της χώρας. 
Είναι πραγματικά παράδοξο και δημιουργεί εύλογες απορίες η εκ νέου αναστολή λειτουργίας
 
Αντισηπτικά και μάσκες στις σχολικές μονάδες
Τρίτη, 05 Μάιος 2020 13:28
Περισσότερα...Πανέτοιμες για την επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών είναι οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ιωαννιτών.
Ο Δήμος, με μέριμνα των Σχολικών Επιτροπών, έχει ολοκληρώσει
 
Εργασίες καθαρισμού στο λιμανάκι
Τρίτη, 05 Μάιος 2020 13:10
Περισσότερα...Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός στο λιμανάκι που βρίσκεται στο Πάρκο Κατσάρη.
Για την εκτέλεση των εργασιών χρησιμοποιήθηκε το ειδικό πλωτό μηχάνημα ιδιοκτησίας του Δήμου με το οποίο
 
ΚΚΕ: Να σταματήσει τώρα η συμπαιγνία κυβερνήσεων – ΕΕ – βιομηχάνων σε βάρος των μικρών αμπελοκαλλιεργητών και αμβυκούχων
Τρίτη, 05 Μάιος 2020 10:56
Περισσότερα...Η κυβέρνηση της ΝΔ, με την υπ’ αριθμ. 5648 – 20/01/2020 απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του καταναλωτή, προχώρησε στη θεσμοθέτηση επιβολής προστίμου 1000 ευρώ στα καταστήματα μαζικής εστίασης που χρησιμοποιούν τις ονομασίες ''τσίπουρο'' ή  ''τσικουδιά''
 
«Τουραντό», η τέταρτη διαδικτυακή προβολή του ΔΗΠΕΘΕ
Τρίτη, 05 Μάιος 2020 10:49
Περισσότερα...Ιδιαίτερη απήχηση έχουν οι διαδικτυακές προβολές του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, οι οποίες προβάλλονται στο κανάλι που έχει δημιουργηθεί στο YouTube.
Ήδη από το ΔΗΠΕΘΕ έχουν αναρτηθεί τρεις παραστάσεις
 
«Ζητήστε ραντεβού» η ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας των πολιτών με τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας
Τρίτη, 05 Μάιος 2020 10:45
Περισσότερα...Η μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων της σύγχρονης τεχνολογίας, αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, η οποία από την πρώτη μέρα λειτουργίας του φορέα μέχρι και σήμερα όπου έχει διαμορφωθεί ένα νέο
 
Ψήφισμα της Συγκλήτου για το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας
Δευτέρα, 04 Μάιος 2020 17:38
Περισσότερα...Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στην υπ. αριθμ. 1085/30-4-2020 Συνεδρία της με τηλεδιάσκεψη, συζήτησε την κατάσταση που διαμορφώνεται με τη μερική άρση των μέτρων για τη διασπορά της πανδημίας και το σχέδιο νόμου «Αναβάθμιση του Σχολείου και άλλες διατάξεις»
 
Αιτήσεις για εξοπλισμό – στήριξη μελισσοκομίας
Δευτέρα, 04 Μάιος 2020 17:34
Περισσότερα...Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων ενημερώνει τους μελισσοκόμους, ότι  έχει ξεκινήσει η κατάθεση αιτήσεων  και δικαιολογητικών για τις Δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» (αντικατάσταση κυψελών)
 
Παρεμβάσεις Συντονιστικού Κέντρου Διαχείρισης Κορωνοϊού Δήμου Αρταίων για την προάσπιση της δημόσιας υγείας
Δευτέρα, 04 Μάιος 2020 17:27
Περισσότερα...O Δήμος Αρταίων μέσω του Συντονιστικού Κέντρου Διαχείρισης Κορωνοϊού, που συνέστησε για την άμεση και έγκαιρη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, το τελευταίο διάστημα προέβη στις εξής δράσεις: 
1. Επαναληπτικές απολυμάνσεις σε Δημοτικά κτήρια που στεγάζονται υπηρεσίες
 
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην παραλίμνιο
Δευτέρα, 04 Μάιος 2020 17:20
Περισσότερα...Απόφαση απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων στην παραλίμνιο υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.
Σύμφωνα μ’ αυτή και λόγω της κίνησης πεζών και ποδηλατών
 
Δήμος Ιωαννιτών: Επιπλέον χώρος για τραπεζοκαθίσματα
Δευτέρα, 04 Μάιος 2020 11:33
Περισσότερα...Ο Δήμος Ιωαννιτών έχει ανακοινώσει ήδη το πρώτο πακέτο μέτρων για την στήριξη των επαγγελματιών και των επιχειρηματιών της περιοχής που έχουν πληγεί από τα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.
 
Ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Μαΐου οι Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ
Δευτέρα, 04 Μάιος 2020 10:31
Περισσότερα...Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, ως ο Οργανισμός που από τη σύσταση του είναι επιφορτισμένος με τον έλεγχο και την πρόληψη νοσημάτων για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, ξεκίνησε σήμερα την υλοποίηση του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας για τη δημιουργία Κινητών
 
Δημοπρατήσεις έργων στην Παμβώτιδα- Καθαρισμός του Πάρκου Πυρσινέλλα
Τρίτη, 05 Μάιος 2020 14:03
Περισσότερα...Στην έγκριση της μελέτης κατασκευής και των όρων δημοπράτησης του έργου αναβάθμισης των υποδομών στην Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή κατά την σημερινή της συνεδρίαση.
 
Βαρύς οπλισμός βρέθηκε μετά από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε σπίτι σε χωριό της Θεσπρωτίας
Τρίτη, 05 Μάιος 2020 13:33
Περισσότερα...Η ενδελεχής και εμπεριστατωμένη έρευνα, καθώς και η αξιοποίηση στοιχείων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας οδήγησαν στη σύλληψη άντρα, ο οποίος κατείχε βαρύ οπλισμό. 
Πρόκειται για ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της
 
Ενημερωτικό δελτίο για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ήπειρο
Τρίτη, 05 Μάιος 2020 13:22
Περισσότερα...Η εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊου,  μέχρι σήμερα (Τρίτη 5 Μαΐου 2020) το μεσημέρι, σύμφωνα με την ενημέρωση από  τα νοσοκομεία της Ηπείρου έχει ως εξής:
Α. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:
 
Λίμνη Παμβώτιδα: Η μόνη σωστή λύση η πρόταση των Οριζόντων Ηπείρου από Ιανουάριο του 2019! - Η τοπική πολιτική διαπλοκή «έφερε» το νομοσχέδιο Χατζηδάκη
Τρίτη, 05 Μάιος 2020 11:16
Περισσότερα...Ορίζοντες Ηπείρου είχαν προειδοποιήσει έγκαιρα από τις 16 Ιανουαρίου 2019 όταν κατέθεσαν σχετική πρόταση στη δημόσια διαβούλευση ότι η λύση που προωθείται για την Παμβώτιδα έχει σημαντικά προβλήματα και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. 
 
Διευκολύνσεις για τα καταστήματα εστίασης ζητά από τον Δήμαρχο Ιωαννίνων η Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα
Τρίτη, 05 Μάιος 2020 10:52
Περισσότερα...Προκειμένου να μην πληγεί περαιτέρω η τοπική οικονομία, να μην χαθούν θέσεις εργασίας και να μην υποστούν τα καταστήματα εστίασης -καφέ επιπλέον επιβάρυνση, η Βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αλεξάνδρα Κεφάλα με επιστολή της  στον Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Μωυσή Ελισάφ,
 
Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα
Τρίτη, 05 Μάιος 2020 10:47
Περισσότερα...Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου. 
 
Πίνδος: Τηλεδιάσκεψη με Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Δευτέρα, 04 Μάιος 2020 17:40
Περισσότερα...Τηλεδιάσκεψη είχε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Δημητρίου με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κα. Φωτεινή Αραμπατζή και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γιώργο Στρατάκο, όπου σε πολύ καλό κλίμα τέθηκαν και συζητήθηκαν
 
Ενημερωτικό δελτίο για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ήπειρο
Δευτέρα, 04 Μάιος 2020 17:36
Περισσότερα...Η εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊου,  μέχρι σήμερα (Δευτέρα 4 Μαΐου 2020) το μεσημέρι, σύμφωνα με την ενημέρωση από  τα νοσοκομεία της Ηπείρου έχει ως εξής:
 Α. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ :
 
Ο Δήμος Πρέβεζας ενημερώνει για τη λειτουργία υπηρεσιών και δημοτικών χώρων.
Δευτέρα, 04 Μάιος 2020 17:32
Περισσότερα...Μετά τη  μερική άρση των  μέτρων αποτροπής εξάπλωσης του κορωνοϊού , ο Δήμος Πρέβεζας ενημερώνει τους πολίτες για τα νέα δεδομένα που ισχύουν από σήμερα Δευτέρα 4 Μαϊου 2020  στις υπηρεσίες  και τους χώρους που εποπτεύει ο Δήμος αλλά και στις συναλλαγές με το κοινό.
 
Να αποσυρθεί το περιβαλλοντοκτόνο νομοσχέδιο
Δευτέρα, 04 Μάιος 2020 17:24
Περισσότερα...Η κυβέρνηση της ΝΔ, δια του υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας Χατζηδάκη, έφερε στη βουλή στις 24/4, το νέο αντιπεριβαλλοντικό νομοσχέδιο «Εκσυγχρονισμός Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας», σε συνέχεια μιας fast truck διαβούλευσης εν μέσω πανδημίας και περιοριστικών μέτρων.
 
Προγραμματισμός-επαναλειτουργία των τακτικών χειρουργείων και των τακτικών εξωτερικών ιατρείων
Δευτέρα, 04 Μάιος 2020 11:40
Περισσότερα...Σε συνέχεια οδηγιών του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με την σταδιακή επαναλειτουργία και προγραμματισμό των τακτικών χειρουργείων και των τακτικών εξωτερικών ιατρείων  σας ενημερώνουμε τα εξής :
Όλο το προσωπικό καθώς και όσοι επισκέπτονται το Νοσοκομείο θα πρέπει να τηρούν
 
Η 6η ΥΠΕ περί υπερκοστολόγησης προμήθειας υλικού
Δευτέρα, 04 Μάιος 2020 10:53
Περισσότερα...Με αφορμή διαρροές και σενάρια τα οποία διοχετεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες από στελέχη της αντιπολίτευσης και σύμφωνα με τα οποία αφήνονται αιχμές περί υπερκοστολόγησης  προμήθειας υλικού από τη 6η ΥΠΕ κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης, επισημαίνουμε τα εξής:
 
Θανάσιμος τραυματισμός ημεδαπού
Δευτέρα, 04 Μάιος 2020 10:18
Περισσότερα...Χθες (03-05-2020) το μεσημέρι σε αγρόκτημα στην περιοχή των Σελλάδων Άρτας, βρέθηκε νεκρός 69χρονος ημεδαπός, ύστερα από ανατροπή γεωργικού ελκυστήρα (τρακτέρ), ιδιοκτησίας του.
Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Εθελοντική αιμοδοσία
Την Τετοαρτη 3 Ιουνίου κα ώρα ι 6μ.μ. εως 8.30 μ.μ, ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ  , οργανώνει εθελόντική αιμοδοσόα   στν τοπική κοινότη...
Την αλήθεια για τον Τσουβάλα την ξερουν όσοι τον γνωριζουν....
Παρακολουθούμε από χθες τα ...τηλεοπτικά δικαστήρια ορισμένων κέντρων-αυτοί ξέρουν γιατί τόσο μένος-εναντίον του πρώην Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και νυν Γενικ...
Προεκλογική δραστηριότητα Γιάννη Καραγιάννη
Ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας πραγματοποίησε το Σάββατο 22/6 περιοδεία στο Μέτσοβο, τ...
Η ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε ανακοινώνει την είσοδό της στην αγορά των δίτροχων οχημάτων καθώς και των τετράτροχων οχημάτων εξειδικευμένης χρήσης
Η ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε. με χαρά ανακοινώνει τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στην αντιπροσώπευση και δίτροχων οχημάτων αλλά και τετράτροχων οχημάτων εξειδικευμένη...
Μία τριπλή μουσική σύμπτωση!
Το μουσικό θέμα εισόδου που χρησιμοποιεί η επικοινωνιακή ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη που χρησιμοποιήθηκε και εχθές κατά την είσοδό του στο ξενοδοχείο DU LAC είναι το ί...

.

Stop
Play
-
Ιωάννινα Hackathon 2019
Ο Δήμος Ιωαννιτών και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίων διοργανώνουν το Ιωάννινα Hackathon 2019. Το Ιωάννινα Hackathon 2019 είναι ένας διαγωνισμό...


 

Πολιτική - Πολιτικοί

Κατάθεση απόψεων - σκέψεων και ερωτημάτων σχετικά με το σχέδιο ανάπλασης του πάρκου Πυρσινέλλα
Για την πόλη των Ιωαννίνων το πάρκο Πυρσινέλλα είναι πρώτον ξεκάθαρα πια ιδιοκτησία το...
«Ανάγκη ενίσχυσης των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας με θέσεις μελών ΔΕΠ των Σχολών Επιστημών Υγείας»
Τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) της χώρας αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στελέχ...
Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα: Ακόμα ένα μεγάλο φιάσκο για τη Δημοτική Αρχή
13-09-2019: H νυν Δημοτική Αρχή ακυρώνει το διαγωνισμό για την αντικατάσταση των συμβατικών ...

Οικονομία

Ξεκίνησε η υποβολή νέων αιτήσεων για το επίδομα στέγασης στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πρέβεζας
Για την ανανέωση αιτήσεων επιδόματος στέγασης ενημερώνει το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Π...
Ημερήσια Διάταξη Οικονομικής Επιτροπής
Σας καλούμε την 29-08-2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:30 στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπή...
Έργα εκσυγχρονισμού και βελτίωσης υποδομών άνω των 11,5 εκ. ευρώ ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή
Επιταχύνεται το πρόγραμμα έργων της Περιφέρειας Ηπείρου, τόσο για αποκαταστάσεις ζημι...

Ψίθυροι

Ανατρεπτική νίκη για τον ΠΑΣ!
Αν και ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε, σήμερα στο «Ζωσιμάδες», πίσω στο σκορ, τελικά κατάφερε με ...
Γ. Παπαγεωργίου: Οι αριθμοί αποδομούν τις αυταπάτες της διαπραγμάτευσης
Φτάνοντας στα μισά του καλοκαιριού και απέχοντας σχεδόν ένα μήνα από την Διεθνή Έκθεση ...
Αποτελεσματικός αποδείχθηκε ο Σκούμας...
Αναλαμβάνοντας το τιμόνι της Αστυνομίας στην Ήπειρο στις τελευταίες κρίσεις της ΕΛΑΣ , ...
feed-image .